onsdag 21 januari 2009

Dorrans dockor

Det är härligt att kunna meddela att arbetet för Amelias vänner pågår för fullt redan från första månaden på året.
Dorothy ställer ut sina fantastiska dockor på Majornas bibliotek till förmån för Sakhumzi. Dockorna finns till försäljning där t.o.m. den 24 januari. Så nu hoppas vi på många köpare! Är du intresserad och inte har möjlighet att åka till biblioteket så får du gärna höra av dig och köpa dockor genom oss. Tack för din nitiska stickning Dorothy:-)
31/1 så kommer Lisette och Helena stå på Kvibergs marknad och sälja loppisprylar. Kom gärna förbi och fynda till förmån för Sakhumzi!

Senaste nytt från Sakhumzi kommer från Martin och Sophie som var där vid två tillfällen under januari. Bland annat gjordes en lyckad utflykt till enteam-park. Barnen älskade det och även Amelia orkade vara med trots att det gällde att gå. De konstaterade att Amelia var mycket piggare jämfört med när de var där sist. Eftersom barnens väl och ve hänger på att Amelia orkar så är det underbart att höra.


Måndagen den 2/2 har vi träff med vår studiecirkeln igen. Det finns många saker på agendan för den som är sugen på att hugga i, eller så kommer du med för att du vill höra mer om barnhemmet och lära mer om Sydafrika. Vi brukar ha väldigt trevligt! Väl mött!
Plusgiro: Amelias vänner 414 63 12-6

Inga kommentarer: