tisdag 2 mars 2010

Besök på Sakhumzi närmar sig


19 mars så reser de första av oss från styrelsen ner till Kapstaden, tätt följda av resten av gänget. Det ska bli fantastiskt roligt och något som vi alla ser jättemycket fram emot. Det känns overkligt att vi snart ska få träffa Amelia och alla barnen på Sakhumzi. Under en veckas tid är vi där samtidigt och då är det en hel del saker vi vill göra för dem. Bl.a ska det ordnas barnkalas för de yngsta barnen. Det blev en stor succé när Lisette var där 2008. Vi hoppas att det är många som vill vara med och sponsra ett eller flera barn med 50 kr. Vi fick ihop en stor summa förra gången som räckte till allt vad ett barnkalas kan tänkas innehålla. Mat från Mc Donald´s, tårta, besök av en trollkarl, ansiktsmålning och ballonger. Det blev även pengar över som gick till den dagliga driften av barnhemmet. Ni kan tro att barnen var överlyckliga! Var med och sponsra du också! Det är 150 stycken barn som behöver vår hjälp!

Sätt in din summa på plusgiro 414 63 12 - 6 eller bankgiro 356 - 1529 och skriv BK för barnkalas plus ditt namn. När vi kommer hem igen får ni givetvis en rapport om hur allt har gått.

Stort tack för ditt bidrag!!!

Lägger med ett bildspel som vi har publicerat tidigare. Väl värt att se igen! Under 2010 hoppas vi kunna byta ut bloggen till en mer överskådlig hemsida.

Helena Ekstrand för Amelias vänner

Inga kommentarer: