måndag 14 december 2015

God Jul & Gott Nytt År!

Nu är det dags att avrunda det här året och det känns fint att kunna titta tillbaka och se att vi gjort väldigt mycket bra tillsammans för vår kära vänner på Sakhumzi/Ekukhanyeni. Amelia kan inte nog hälsa och TACK från djupet av hennes hjärta! Hon älskar när hon får besök från sina vänner i Sverige. Hon menar att det är vi i Amelias vänner som ger och gett dem regelbunden hjälp som i sin tur genererar att dem kan känna sig trygga. Det är så mycket i deras tillvaro att oroa sig för och då är det ovärderligt att veta att det alltid kommer in en summa matpengar varje månad. Så vi är så tacksamma för att ni är kvar som månadsgivare och vi vet att vi under året har blivit några fler. Vilket vi behöver så väl då vi även vet att det faller ifrån vänner emellanåt. Så TACK alla ni som fortsätter!

Vi TACKAR särskilt de Ameliavänner som hälsat på Amelia och barnen under året. Som gett av sin tid och även bidragit på olika sätt. Det uppskattas oerhört och vi vet att det ger alla ny energi att kämpa vidare och hopp om framtiden!

Vi vill även särskilt TACKA eleverna på Öjersjö Brunn skola åk F - 3 som återigen har gjort en fantastisk insamling till förmån för sina kompisar på andra sidan jorden.
Imponerande på alla sätt och vis!!!
                                                       
LYCKA ÄR ATT FÅ EN NY SPIS!

 VI ÖNSKAR ER ALLA EN RIKTIGT
   GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!Inga kommentarer: